zondag 24 mei 2009

Sungazing weekend HRM, Nederland

Wat was het een prachtig weekend. Bedankt allemaal!

Hierbij een filmpje van HRM in Sedona afgelopen september.

4 opmerkingen:

 1. Hallo alle zonnekijkers en aankomende zonnekijkers!
  Het was een super inspirerend weekend: vandaag nog een vriendin gesproken die ook direct na de mail die ik haar stuurde was begonnen, en die nu al beter kan zien! Ze heeft bij Amazon de door HRM (op zijn site)aangeraden boeken gekocht én gelezen, en is er helemaal vol van. Juist de eenvoud van de boodschap sprak haar en haar man erg aan.
  Ik ben ook helemaal blij, en kon gisteren eigenlijk heel lang kijken, maar voor de preciezen is er bijv. bij AH een keukenwekkertje waar je seconden kunt instellen, zodat je niet op je klokje hoeft te kijken.
  Liefs van Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een prachtig weekend, die nog lang zal naklinken. De Nieuwe Wereld komt er aan en Sungazing hoort daar beslist ook bij! Nieuwsgierig geworden, ben ik op onderzoek uitgegaan en heb wat boeiende linken verzameld.
  -Onderstaande site b.v. geeft waardevolle informatie over Sungazing, wetenschappelijk onderzoeksresultaten, persoonlijke ervaringen, pro's en con's en bijzonderheden over hen die deze techniek (hebben) uit(ge)dragen.
  Een must!:
  http://sungazing.vpinf.com/index.html

  -Hier een overzicht van de Sungazing websites:
  http://www.newtreatments.org/sungazingsites

  -Het e-boek van HRM: "Living on Sunlight":
  http://www.scribd.com/doc/378210/The-Art-and-Science-of-Sun-Gazing-Living-on-Sunlight

  -Een mooi en uitgebreid ervaringsverslag;
  http://phoenixtools.org/sungazing/sungazing_testimonial.htm

  Veel leesplezier!!
  Hartegroet,
  Bram

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Mensen, ik ben op Hemelvaartavond op de Elshof geweest en was wel een beetje scepties.
  Maar vanaf het moment dat HRM begon te spreken, met een duidelijke krachtige stem,werd ik door zijn boodschap geboeid,ik werd er helemaal blij van. En iedere ochtend word ik nu gewoon wakker omdat ik zo graag wil zonkijken.Ik ben klaar voor de verandering die in mij gaat plaats vinden en ben er zo enthousiast van dat ik het zeker aan mensen doorgeef omdat ik dit niet voormijzelf wil houden. zonnige groet van Olaus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi allemaal, ik heb van de week in een bak met water naar de zon gekeken. Dit gaat prima. Je moet de bak alleen niet te vol doen want bij ieder zuchtje wind of dingetje uit de lucht wat in de bak valt gaat het water bewegen. Je kunt dan niet meer goed staren. Je krijgt dan een bewegende zon. Wel grappig maar niet fijn voor je ogen.
  Liefs Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen